Kérdése van?
Keressen minket!
(H-P: 9:00-20:00;SZ,V: 11:00-16:00)

WellnessHotelek.hu médiaajánlat


Közvetítői megállapodás
A www.wellnesshotelek.hu online ajánlatkérő és szobafoglaló honlapon a szálloda megjelenése ingyenes, jutalék ellenében tudjuk Önöket feltenni. Mindegyik wellness- és gyógyszállodánknak saját lapot hozunk létre, 3 nyelven (magyar, angol és német).
A keresőrendszerünkben történő keresés eredményeként, az Ön szállodája mindenképpen megjelenik, amennyiben az megfelel a vendég által meghatározott keresési feltételeknek. A lehetséges vendége 3 nyelven elkészített oldalon minden olyan információt megtalál, ami a körültekintő döntéséhez szükséges (képek, ismertetők, rövid promóciós film, friss csomagajánlatok, programlehetőségek, wellness szolgáltatások, stb.)
A leendő vendégekkel, érdeklődőkkel mi vesszük fel a kapcsolatot, készítünk nekik ajánlatot, majd küldjük a szobafoglalást, így a szállodai kollégáknak kevesebb munkájuk lesz 1-1 vendéggel.
Amennyiben szeretne velünk megállapodást kötni, kérem, hogy töltse ki a következő 2 db dokumentumot, majd juttassa el nekünk a info@wellnesshotelek.hu címre.
      Közvetítői megállapodás jutalékos rendszerben
      wellness hotel űrlap
 
További hirdetési lehetőségek
• Gyógyfürdők, strandfürdők és vízi élményparkok regisztrációja
• Banner hirdetés
A fentiekkel kapcsolatban kérem, keresse meg munkatársunkat az info@wellnesshotelek.hu e-mail címen!
 

Minden jog fenntartva. © 2013 WellnessHotelek.hu   gyógyfürdő gyógyfürdőkapcsolat kapcsolat   WellnessHotelek.hu média ajánlat WellnessHotelek.hu média ajánlat   impresszum impresszum