Kérdése van?
Keressen minket!
(H-P: 9:00-20:00;SZ,V: 11:00-16:00)

ImpresszumA WellnessHotelek.hu portált irodánk azért hozta létre, hogy az egyre népszerűbb wellness területén belüli szolgáltatókról és szolgáltatásokról felhasználóink minél gyorsabban széleskörű információt kaphassanak.Társadalmunkban az egyre növekvő feszültség, a stressz, a rohanás és az időhiány következményeként megnőtt az igény a szabadidő testi és szellemi értelemben véve aktív felhasználására, valamint az egészségünk megőrzésére, adott esetben a betegségekből való hatékony gyógyulásra és megelőzésre. Mindezt kívánja a wellness, mint átfogó fogalom segíteni.

A wellness valójában a test és lélek karbantartása, amellyel megteremthető életünkben a belső harmónia. A test és lélek karbantartása rendszeres törődést igényel, amelynek ugyanúgy része az utazás, mint a rendszeres sportolás, mint a helyes táplálkozás (!).A WellnessHotelek.hu portált igyekeztünk úgy kialakítani, hogy látogatóink megtalálják az igényeiknek megfelelő wellness-szolgáltatókat, majd egyből felvehessék a közvetlen kapcsolatot a kiválasztottakkal minden közvetítői jutalék megfizetése nélkül. Ennek szellemében készültek el keresőrendszereink és a megjelenő adatok is.Mivel nemcsak hazai, hanem jelentős számú külföldi látogatóra is számítunk az oldal nemzetközi címén a www.wellnesscures.com ezért 3 nyelven, a magyar mellett angol és német nyelven is olvasható oldalunk. Úgy gondoljuk, hogy hazánk adottságai a külföldi látogatók számára is vonzóak, ezért igyekszünk hozzájárulni a hazai gyógy és wellness-szolgáltatók forgalmának növeléséhez. Az előbb leírtaknak megfelelően alakítjuk ki hazai és nemzetközi marketing-koncepciónkat is.Lényeges megemlíteni, hogy társoldalunk, a Rendezvényhelyszínek Honlapja, www.rendezvenyhelyszinek.hu oldal látogatóinak figyelmét is igyekszünk a WellnessHotelek.hu portálra irányítani és fordítva, mivel úgy gondoljuk, hogy a rendezvények, konferenciák szervezése esetén lényegesek a szabadidős és wellness lehetőségek, amelyek különlegessé tehetnek egy-egy eseményt. Ugyanez azonban viszont is érvényes, hiszen adott esetben egy-egy csoportos szállásfoglalás, szervezett program esetében szükség lehet közösségi térre, rendezvényteremre vagy konferenciateremre is.Célunk, hogy látogatóink rendszeresen visszatérjenek új és friss szolgáltatók, információk után kutatva, ezért időről-időre újdonságokat, fejlesztéseket tervezünk megvalósítani.

Minden jog fenntartva. © 2013 WellnessHotelek.hu   gyógyfürdő gyógyfürdőkapcsolat kapcsolat   WellnessHotelek.hu média ajánlat WellnessHotelek.hu média ajánlat   impresszum impresszum